Schildersbedrijf Le Soleil uit Amsterdam

Schildersbedrijf Le Soleil is gevestigd in Amsterdam en is al meer dan 30 jaar actief in de hele regio. Hoogwaardig schilderwerk, nauwkeurigheid, vakmanschap en het gebruik van duurzame materialen kenmerkt Le Soleil. Particulieren, evenals bedrijven, kunnen voor iedere schildersklus Le Soleil inschakelen binnen de regio.

Overzicht werkzaamheden

Le Soleil kan o.a. worden ingehuurd voor de volgende werkzaamheden:

  • VVE schildersrenovatiewerkzaamheden. Zowel voor eenmalige renovatiewerkzaamheden, als voor periodiek onderhoud aan binnen- en buitenzijde van het complex.
  • Het opknappen van binnenmuren middels het verstevigende glasvezelbehang.
  • Bedrijfspand onderhoud, zowel periodiek als eenmalige werkzaamheden.
  • Houtrot herstelwerkzaamheden. Zijn aangetaste houten kozijnen nog te renoveren, dan kunt u vertrouwen op het vakmanschap van Le Soleil.
  • Privéonderhoud van uw pand: alle voorkomende schilderswerkzaamheden, op periodieke basis of eenmalig.

Voorafgaande aan de werkzaamheden kunt u een afspraak maken met Le Soleil voor het inspecteren van het pand. Vervolgens kan gezamenlijk worden vastgesteld welke werkzaamheden op welke wijze uitgevoerd zullen worden. Hierop ontvangt u een gespecificeerde offerte, waar alle werkzaamheden benoemd worden, inclusief materiaalkosten.

Een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend via de website een offerte aan. U kunt er ook voor kiezen direct per email contact op te nemen. Info@schildersbedrijflesoleil.nl