Quooker voorziet u van alle gemakken

 

Wat is een Quooker?

Een Quooker is een kraan die op elk moment wanneer u wilt kokend water kan laten lopen uit de kraan. De Quooker is daarentegen nog steeds hetzelfde als de kraan die u nu in de keuken heeft staan. Maar dan nog beter. Waarom is een Quooker beter dan een gewone kraan?

De voordelen van een Quooker

De Quooker heeft natuurlijk als grootste voordeel dat alle kranen in hun assortiment direct kokend water kunnen leveren. Hierdoor bespaar je heel veel tijd op bijvoorbeeld de bereiding van jouw eten en drinken. Ook is het kokend water makkelijk en snel om zo keukengereedschappen schoon te maken. De Quooker mag misschien ‘’duur’’ zijn in aanschaf maar het is een duurzame investering. In 5 jaar tijd ben je eenmalig 30 euro kwijt aan het vervangen van een koolfilter op het reservoir van de Quooker. Zo kost jouw Quooker dus maar 6 euro per jaar. Kokend water is natuurlijk hartstikke gevaarlijk en kan zorgen voor hele erge brandwonden. Quooker heeft zijn kranen zo gemaakt dat de straal van het kokend water bestaat uit kleine spetters. Die spetters zorgen ervoor dat je als je hand eronder komt jezelf niet snel verbrand. Genoeg tijd om je hand terug te trekken dus. Voor kinderen is het vrijwel onmogelijk om de Quooker te gebruiken omdat er kinderbeveiliging op zit. Hierover hoef je dus niet meer te twijfelen

Mogelijkheden van een Quooker

Omdat de Quooker een aantal jaar geleden als zijn intrede maakte in de markt hebben ze veel tijd gehad om het product te optimaliseren. Ook hebben ze dus tijd gehad voor het design. De Quooker heeft daardoor meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen voor een mooie kraan met een mooi design. Daarnaast is er verschil in reservoirs zodat je zelf kunt kiezen hoeveel kokend water je op voorraad wilt. Daarnaast zijn er nog verschillende ophang accessoires en bijvoorbeeld ook een echte Quooker zeeppomp.