De juiste begeleiding tijdens dit ingewikkelde traject.

Wanneer uw huis te koop staat wilt u dat het zo soepel en snel mogelijk gebeurd. Er zijn verschillende manieren om uw huis te verkopen. U kunt het namelijk geheel zelf doen, echter is de meest voorkomende manier nog steeds het inschakelen van een makelaar. Een makelaar helpt met het zo snel mogelijk verkopen van uw woning en het werven van potentiële kopers. En deze begeleid u door dit ingewikkelde traject heen. Een bord in de tuin plaatsen of uw woning op Funda zetten is iets dat elke makelaar kan. Kijk naar wat een makelaar u nog meer kan bieden.

Wilt u uw huis verkopen in Rosmalen?

U woont in Rosmalen of de regio en u wilt uw woning verkopen. Dan zijn er een paar aspecten waar u over na moet denken. Uw huis verkopen Rosmalen is een ingewikkeld en soms emotioneel traject waar veel bij komt kijken. Vooral als dit de eerste keer is dat u een huis verkoopt kan dit traject overweldigend zijn. Waar moet u op letten? Wat is uw huis waard? En hoe zorgt u dat het goed en snel wordt verkocht? Dan zoekt u een betrouwbare makelaar die u goed door dit proces heen begeleid. Een makelaar vinden die bij uw wensen aansluit kan weleens lastig zijn. Echter, hoe bepaald u nou welke makelaar het meest geschikt is voor u?

Hoe vindt u de juiste makelaar in Rosmalen?

Tegenwoordig heeft u veel keuzemogelijkheden bij het kiezen van een makelaar in Rosmalen. Hoe vindt u dan de juiste? Bepaal wat u belangrijk vindt om te hebben in een makelaar. Maak naar aanleiding van onderzoek een voorselectie van makelaars die u geschikt lijken. Deze makelaars kunt u uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op basis van deze gesprekken maakt u een keuze voor een makelaar. Naast dat u een goed gevoel moet hebben bij een makelaar zijn er nog andere belangrijke vragen die u zichzelf moet stellen; is de makelaar goed voorbereid? Wat valt er binnen de aanpak? Heeft hij/zij kennis van de regio? Is er een klik tussen u en de makelaar?

Handige tips om uw huis verkopen.

Behalve de ‘standaard’ aspecten waar u op moet letten bij de verkoop van uw woning, zoals een goede vraagprijs en een opgeruimd huis tijdens een bezichtiging, zijn er nog andere aspecten waar u rekening mee kan hebben. Potentiële kopers voorzien van voldoende foto’s en een duidelijke plattegrond bijvoorbeeld. Hierdoor heeft een potentiële koper een duidelijk beeld van uw woning. Wanneer deze enthousiast is, en vooral ook blijft, is de kans op een bezichtigingsafspraak groot. Verder is het internet een belangrijkere plek om uw woning onder de aandacht te brengen. Wanneer u uw woning via Social media adverteert is het belangrijk dat deze gericht is op de juiste doelgroep.

Heeft u nog twijfels?

Bent u toch nog niet helemaal zeker welke makelaar u moet kiezen? Of heeft u geen idee waar u moeten beginnen? Dat is begrijpelijk met zoveel keuze. Ervaringen van oud verkopers of bekende kunnen hierin zeer waardevol zijn. Indien u er echt niet uit komt, maak dan een afspraak voor een advieskeuze. Dit kan vaak bij een onafhankelijke vereniging. Zij kunnen meekijken naar de wensen die u heeft en u op basis hiervan van een advies voorzien.